Eventyret om Myrsnipa

Eventyret om Myrsnipa

Det var engang en skytter som var ute i skogen; så møtte han myrsnipa.
«Kjære vene, skyt ikke mine barn!» sa myrsnipa.
«Hva er det for noen som er dine barn da?» spurte skytteren.
«De vakreste barna som i skogen går, er mine!» svarte myrsnipa.
«Jeg får vel ikke skyte dem da,» sa skytteren.

Men da han kom tilbake, hadde han i hånden et helt knippe myrsniper som han hadde skutt.
«Au, au! hvorfor skjøt du barna mine likevel da!» sa myrsnipa.
«Var det dine barn dette?» spurte skytteren – «jeg skjøt de styggeste jeg fant, jeg.»

«Å ja!» svarte myrsnipa, «vet du ikke at hver synes best om sine barn?»

Dette innlegget ble publisert i Generelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Eventyret om Myrsnipa

  1. avatar siw og pål rune ringdal sier:

    Hei på dere; dette var en hyggelig titt på siden din Rosella. Vi ville bare gi en oppdatering fra alle oss på Gjøvik. Slemdalens Mc Gordon, eller Gordon som han heter daglig, lever ett liv sammen med mamma og pappa her på Gjøvik. Han er lillebror til en katt ved navn Smula og passer på henne hele tiden – kunne jo være slik at hun fikk noen friere som ikke var ønsket 😉
    Ellers har vi, siden Gordon var nesten 1 år, hatt kontroll med Klo-løsningen hans. Mange og store operasjoner, medisinering hver dag de siste 7 årene og mange bekymringer om dette, kan ikke rokke ved det faktum at vi var kjempeheldige som fikk akkurat han – en rolig, nobel herremann med stort hjerte for alle rundt seg. Han har blitt «onkel Gordon» for våre tvilling barnebarn, nå 4 år, og han elsker sin nye rolle. Han passer på «babyene» slik at ikke noe skjer de. Han er også nå den eneste av våre «barn» som bor hjemme – tiden er derfor noe lang; men å ligge oppe på ryggen av sofaen og vokte fortauet på veien utenfor er også veldig viktig! Vi ønsker dere en riktig fin november og håper vi kunne ses igjen og la disse vakre, flotte hundene bli kjent igjen. mvh alle oss på Gjøvik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *